FIND US ON FACEBOOK

followers

ads

21 Sep 2010

girly cupcakes..makeup set

bye..bye LEI......LEI dah balik ke india balik....
but before die balik ke india sempat jugak die beli cupcakes untuk bg kat kawan die


THANKS A LOT LEI...

before tu sempat jugak beraya dgn lei before die balik ke india balik....

ini lah hasilnye...



hantaran cupcakes

SELAMAT BERTUNANG...

buat pak odie saya yg baru sahaja bertunang hujung minggu lepas...

ini lah kapkek yg disponsor oleh saya utk pertunangan beliau..




disebelah kanan itu atuk saya dri pihak lelaki...yang sebelah kiri wakil dri pihak perempuan

dri pihak laki ke puchong sebanyak 11 kete rombongan menghantar...dah mcm majlis khawin pun ade....


ini lah tunangan pakcik saya

7 Sep 2010

selamat hari raya





SELAMAT HARI RAYA DAN MAAF ZAHIR BATIN.....

.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

I made this widget at MyFlashFetish.com.